Petmoj

Jag är så grymt sugen på en sån här! Stick in ditt finger, och gunga en panda eller slåss med liten gubbe. Awesome. Frågan är hur snabbt man tröttnar?





Fler underbart nördiga prylar på www.thinkgeek.com. Nice.

the weiner...hag

Heehehe....



Arga hästar

Vill ha! Ge mig den!



Dark Star

En av John Carpenters första filmer. Den är så dålig att den är bra! Det är nåt med lågbudget sci-fi filmer som är så charmigt. Och med en dos av Carpenters humor så kan det ju inte annat än bli bra! Min favorit är ju helt klart Sgt. Pinback som verkar halvt galen, men mycket mänsklig till skillnad av sina stela, dryga medastronauter. Talby är rätt ok också.



Och vem gillar inte en film med en alien som ser ut som en badboll?


Som att cykla

Ja, det sitter i, mina Super Mario Bros färdigheter. Visst, man är lite ringrostig, och dör kanske lite oftare än vad man brukade, men efter ett tag upptäcker man att de gamla takterna sitter i. Som vanligt dock tröttnar man efter 3e världen, när man inser att man inte pallar ta sig förbi de där jävla hammarkastande jättesköldpaddorna. Jag drar mig till minnes att världarna 4-7 inte spelades så ofta, då man drog till med den magiska trollflöjten man plockat upp från värld 1, eftersom de banorna är sjukt tråkiga. Fast idag ska jag nog ta och knäcka de där jävlarna i jättevärlden 4...

 

Kurtan

Fan va fin Kurt Russell va på 80-talet! Speciellt i Carpenter-filmerna han gjorde. Och det konstiga är att han inte alls är min stil. Alldeles för musklig och macho ,långt ifrån de smala, pretto-, emo- och indiekillar jag faller för. Men det är nåt med det där håret, de smala ögonen, och kanske till och med ögonlappen. Så hett.


Zombies Ahead!

Ja, jag tycker det är kul.


RSS 2.0